#

На Сквирщині облаштували спортивний майданчик

29.06.2020 09:50
На Сквирщині облаштували спортивний майданчик
Фото з мережі Інтернет

У селі Шамраївка Сквирського району побудували спортивний майданчик, де можуть займатися спортом усі охочі  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Сквирської районної державної адміністрації.

На території опорної школи Шамраївського навчально- виховного  комплексу  "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний  навчальний заклад" звели спортивний  майданчик з тренажерним  обладнанням. Будівництво площадки під майданчик  фінансувалось  за кошти районного бюджету та футбольне поле із штучним покриттям за кошти  місцевого (сільського бюджету). Вартість проекту 1 млн. 496 тис. грн. (З них освоєно 1млн 300 тис.)

На урочистості на честь відкриття спортивних майданчиків завітали депутат Київської обласної ради Леонід Глиняний, голова Сквирської районної державної адміністрації Оксана Славінська, Шамраївський сільський голова Валентина Левіцька, директор ТОВ "Шамраївський цукор"  Андрій Дворцов, директор ТДВ "Шамраївський цукровий завод"  Сергій Драчинський, звичайно, школярі та мешканці села, для яких власне і відкрилися нові стадіони.

Нагадаємо, що 16 червня о 08:45 до оперативно-диспетчерської служби Сквирського району надійшло повідомлення про загорання автомобіля у селі Самгородок біля ставу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook