#

На Ставищенщині пройде дистанційний конкурс талантів

15.05.2020 19:10
На Ставищенщині пройде дистанційний конкурс талантів
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що діти Ставищенського району зможуть взяти участь у дистанційному дитячому конкурсі "Ранкова зірка", що проходитиме із 18 по 31 травня цього року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту " Районний дитячий конкурс "Ранкова зірка" КЗ ЦКС Ставищенського р-ну" у Facebook.

У конкурсі зможуть взяти участь усі охочі діти віком від 5 до 16 років та стати переможцями у таких номінаціях: вокалу, хореографії, театрального мистецтва, вокального мистецтва.

Організатори конкурсу сформували такі умови участі:

1. Художні номери повинні виконуватися українською мовою.

2. У відзнятому відео потрібно вказати ім'я, прізвище учасника. Також слід вказати вікову категорію, місце проживання та ініціали керівника.

3. Відео обов’язково повинне бути якісним.

4. Необхідно дотримуватися відповідності сценічного образу художньому номеру.

Переможцем стане той, хто набере найбільше вподобайок під своїм відео. До того ж, усі учасники конкурсу отримають традиційні подарунки від депутата Київської обласної ради Леоніда Джужика. Переможці та їхні керівники грошові премії, а від Відділу культури молоді та спорту Ставищенської РДА цінні подарунки.

Будь ласка, усі охочі долучайтеся до участі в конкурсі, додавайте свої творчі відео у нашу групу - районний дитячий конкурс " Ранкова зірка " КЗ ЦКС Ставищенського р - ну. Бажаємо успіху, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Красилівці Ставищенського району рештки двох воїнів-визволителів вже третій рік поспіль лежать просто неба на полі селища

Читати "Моя Київщина" у Facebook