#

На Сході поліцейські Київщини спіймали наркомана з канабісом у шкарпетці (ВІДЕО)

12.11.2021 08:30
На Сході поліцейські Київщини спіймали наркомана з канабісом у шкарпетці (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У середу, 10 листопада, поліцейські Київщини задокументували порушника-наркомана на блокпосту на Луганщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що на блокпосту «Кремінна-Торське» бійці батальйону поліції особливого призначення «Миротворець» зупинили маршрутне таксі для перевірки документів у пасажирів.

40-річний пасажир поводив себе підозріло, чим привернув увагу правоохоронців. Поліцейські виявили у нього згорток із наркотичною речовиною – канабісом. Чоловік пояснив, що зберігав наркозілля для власного вжитку.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що з 15 червня до 10 листопада 2021 року на пільгових умовах було розмитнено понад 85 тисяч авто на іноземних номерах.


Читати "Моя Київщина" у Facebook