#

На теренах Переяслав-Хмельницького району перевірили навчальні та медичні заклади

14.12.2018 09:33
На теренах Переяслав-Хмельницького району перевірили навчальні та медичні заклади
Голова РДА перевірив навчальні та медичні заклади

В середу, 12 грудня, голова Переяслав-Хмельницької РДА Юрій Клименко та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи адміністрації Сергій Тищенко здійснили робочий виїзд до населених пунктів району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини".

В ході візиту перевірено роботу та тепловий режим в Гайшинському, Вовчкіському та Пристромському навчальних закладах району. Навчальні заклади працюють в звичному режимі, тепловий режим відповідає нормам. Керівництвом райдержадміністрації оглянуто автономну комплексну пожежну сигналізацію, яка була встановлена в Гайшинському навчально-виховному об’єднанні "Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад". З директором Пристромської ЗОШ Сергієм Кириченком оглянули навчальні кабінети школи та обговорили проблемні питання, які потребують вирішення, зокрема, питання ремонту покрівлі школи.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Цього ж дня голова райдержадміністрації проінспектував роботу Пристромської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, оглянувши приміщення обговорив з медичним персоналом проблеми, які виникають у ході роботи.

Наголошуємо, що в Переяслав-Хмельницькому районі функціонують пункти обігріву, зокрема, в селі Пристроми пункт обігріву знаходиться в сільській амбулаторії.

Також з сільським головою Пристромської сільської ради Іваном Бобровником обговорено перспективні шляхи розвитку даного населеного пункту.

У зв’язку з погіршенням погодних умов проконтрольовано ситуацію на дорогах Переяслав-Хмельницького району. Наразі забезпечено стабільний рух транспорту, всі дороги в проїзному стані.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: