#

На території аеропорту "Бориспіль" вночі "гуляли" аж двоє нетверезих водіїв (ФОТО)

25.04.2019 10:10
На території аеропорту "Бориспіль" вночі "гуляли" аж двоє нетверезих водіїв (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 25 квітня, о пів на другу ночі, на території аеропорту "Бориспіль" патрульні виявили двох водіїв, що перебували у стані алкогольного сп'яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Патрульної поліції Борисполя Faсebook.

До інспекторів звернувся громадянин та повідомив, що на паркувальному майданчику терміналу "D" водій автомобіля Mercedes-Benz GL450 перебуває в стані алкогольного сп’яніння та його поведінка є неадекватною. 47-річний  чоловік від проходження огляду на стан сп’яніння в присутності двох свідків відмовився.

 

Другого правопорушника патрульні виявили вже близько 5-ї ранку: водій автомобіля Renault Logan підозріло маневрував територією аеропорту.

Під час перевірки документів у 24-річного водія поліцейські виявили ознаки наркотичного сп'яніння, тож йому запропонували пройти огляд у лікаря нарколога, на що водій погодився. Охоронці порядку не помилилися – результат виявився позитивним.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

 

На правопорушників поліцейські склали адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння). У правопорушників вилучили посвідчення водіїв та відсторонили від керування. Поліцейські склали на водіїв  адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння). Транспортні засоби передали під розписку іншим водіям.

Нагадаємо, що 22 січня, на території аеропорту "Бориспіль" правоохоронці зупинили нетверезого водія Bentley   .

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: