#

На території Кагарлицької ОТГ пройшов відкритий чемпіонат із футзалу

27.12.2021 15:30
На території Кагарлицької ОТГ пройшов відкритий чемпіонат із футзалу
Фото з місця події

Учора, 26 грудня, у Кагарлику у фізкультурно-оздоровчому комплексі пройшов відкритий чемпіонат  із футзалу  2021 року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Кагарлицької ОТГ.

Золотим призером вищої ліги очікувано стала "Дружба" із Мирівки, срібло здобув ФК "Кагарлик", бронзовий призер – наш ФК "Агрокрай", а на четвертому місці – гості з с. Григорівка: ФК СФГ "Гощівське".  

У першій лізі домінували обухівчани, забравши додому золото і срібло: І місце – ФК  "Манадарин-Інвест", ІІ – ФК "Тайм". Бронзовим призером став  ФК "Расавка" (м. Ржищів), а на четвертій позиції ФК СФГ "Гощівське-Плюс".

Вітав і нагороджував переможців і призерів чемпіонату Кагарлицький міський голова Олександр Панюта. Серед тих, хто отримав пам’ятні медалі, – президент футбольного  клубу "Дружба" Олександр Онищенко, завдяки якому матеріально-технічна база  громади  піднялася на якісно новий щабель; президент футбольного клубу "Кагарлик" Микола Коваленко, який також дбає про розвиток фізкультури і спорту Кагарличчини.

Очільник громади сердечно подякував землякам-футболістам за переможну гру, побажавши всім учасникам чемпіонату спортивних успіхів, міцного здоров’я і всіляких гараздів у прийдешньому 2022 році.  

Нагадаємо, що 24 грудня у селі Зелений Яр Кагарлицької міської територіальної громади після капітального ремонту відкрили фельдшерський пункт.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: