#

На Тетіївщині відбувся щорічний волейбольний турнір пам’яті Віктора Балагури (ФОТО)

31.08.2020 13:05
На Тетіївщині відбувся щорічний волейбольний турнір пам’яті Віктора Балагури (ФОТО)
Богдан Балагура

У суботу, 29 серпня, в селі Денихівка Тетіївського району відбувся ювілейний десятий волейбольний турнір "Кубок памяті Віктора Балагури"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Цього року в запеклій боротьбі за головний приз (кубок) змагалися чотири аматорські команди, а саме : Києво-Святошинський район – під патронатом депутата Київської обласної ради Олександра Нігруца, Ставище – під патронатом депутата Київської обласної ради Леоніда Джужика, Узин – під патронатом Олександра Охріменка та команда господарів ДП ДГ "Шевченківське" – під патронатом депутата Київської обласної ради Олега Балагури.

Урочисту частину заходу відкрив онук Віктора Балагури Богдан, який привітав учасників спортивних змагань, побажав їм удачі та перемог.

Чотири аматорські  команди змагалися до опівночі. Так, за підсумками волейбольного турніру переможцем стала команда ДП ДГ "Шевченківське", друге місце посіла команда зі Ставища, третє місце посіла команда Києво-Святошинського району.

Зазначимо, що в минулому році команда ДП ДГ "Шевченківське" також здобула перемогу в напруженій боротьбі.

Щорічно волейбольний турнір передбачає грошовий призовий фонд, іменні кубки та медалі. За перше місце команди отримують 15 тисяч гривень, за друге – 10 тисяч гривень, за третє – п’ять тисяч гривень. Для команди, яка зайняла четверте місце також є приз. 

Дідусь дуже любив цей вид спорту та був кандидатом у майстри спорту по волейболу. Сьогодні вже десятий турнір і ми граємо на професійному майданчику, що відповідає всім міжнародним стандартам. В нас є класна команда нашого району і ми маємо хороші показники по Київській області. А так як це дуже видовищний вид спорту, ми всі разом зробили в урочищі "Дубовий гай" волейбольний майданчик, де проводилися змагання по волейболу – пишається Богдан Балагура.

Богдан Балагура додав, що турнір кожного року прогресує, тож є сподівання, що в наступному році він буде ще кращим та якіснішим.

В наступному році, сподіваюсь, ми запросимо професійну команду для участі у турнірі, щоб аматори позмагалися із професіоналами – зазначив Богдан Балагура.


Читати "Моя Київщина" у Telegram