#

На трасі Київ - Чоп патрульні знайшли дітей-втікачів

24.04.2020 12:30
На трасі Київ - Чоп патрульні знайшли дітей-втікачів
Фото з місця події

Нещодавно екіпаж інспекторів на автодорозі Київ - Чоп помітив, як по узбіччю в напрямку Чопа крокували двоє хлопців 10-ти та 15-ти років

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

"Ми вирішили трохи помандрувати, а потім повернутися", — саме так пояснили чайківським патрульним своє перебування вночі на трасі двоє неповнолітніх хлопців. На початку 22-ї години патрулюючи автодорогою Київ — Чоп, на 51 км.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Діти зізналися поліцейським, що втекли з одного з центрів на Київщині соціальної підтримки дітей та сімей. Патрульні провели профілактичну розмову та переконали, що втікачам краще повернутись назад, до центру, де за ними гарно доглядають і добре годують.

Маленькі мандрівники послухали інспекторів та повернулись з ними в центр, де їх уже розшукували і чекали. Наразі, життю та здоров’ю дітей нічого не загрожує.

Також нагадаємо, що днями у селі села Чорногородка Макарівського району місцеві мешканці погрожували розправою жінці, яка працює санітаркою в одній із столичних лікарень, натомість поліція провела лише роз'яснювальну бесіду з кривдниками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram