#

На убитого поліцейського з Баришівки невідомі скоювали замах у січні, - ЗМІ

07.05.2019 05:43
На убитого поліцейського з Баришівки невідомі скоювали замах у січні, - ЗМІ
Антон Павленко

Заступника начальника Баришівського відділу поліції Антона Павленка невідомі намагалися убити в січні цього року

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН", родич загиблого полісмена розповів про попередній замах.

У січні в нього стріляли на подвір'ї будинку, в якому він мешкав. Тоді поліцейський дивом вижив – куля влучила у голову та сильно пошкодила ніс. На пластичну операцію збирали гроші всією родиною, а нападників так і не знайшли.

2 травня у Павленка народився син – його дружина ще й досі перебуває у лікарні. Тож в ніч проти неділі правоохоронець з друзями відзначав одразу дві великих події – свій день народження та народження первістка.

Також вітчим розповів, що Антон виріс у Баришівці, закінчив школу з золотою медаллю, а потім закінчив Луганський університет внутрішніх справ. Служити у правоохоронних органах було його мрією. Проходив службу в зоні проведення ООС. На посаду заступника начальника Баришівського відділу поліції прийшов у званні капітана і згодом отримав майора.

Нагадаємо, що у ніч на 5 травня в одному з кафе міста невідома особа зробила вистріл у шию заступнику начальника Баришівського відділення поліції.

Правоохоронці ввели план перехват "Сирена", завдяки чому вдалося зупинити у Баришівці підозрілий автомобіль, у якому під час обшуку виявили два пістолети "Макарова" та іншу збою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: