#

На Васильківщині чоловік з ножем здійснив напад на правоохоронця

25.10.2020 11:00
На Васильківщині чоловік з ножем здійснив напад на правоохоронця
Фото з місця події

У селі Кожухівка Васильківського району поліцейські затримали молодика, який напав на правоохоронця

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Поліція Васильківщини" у Facebook.

Нетверезого нападника, який раніше вже був судимий, затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Зазначимо, що на спецлінію "102" надійшло повідомлення від жителя села Кожухівка про те, що двоє невідомих молодиків пошкодили йому паркан.

За вказаною адресою одразу прибула група реагування патрульної поліції.

Правопорушники в цей час перебували неподалік будинку заявника. Побачивши поліцію, один з чоловіків намагався втекти та забіг до потягу. Поліцейський наздогнав втікача та вивів його на перон, щоб з’ясувати всі обставини. Однак, 33-річний житель столиці почав нецензурно виражатися та намагався вдарити одного з правоохоронців, після – дістав з кишені розкладний ніж та почав погрожувати.

Фігуранта затримано та доставлено до місцевого відділу поліції.

За фактом  нападу на працівника правоохоронного органу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Нагадаємо, що очільник Київщини Василь Володін заявив, що функції замовника будівництва Васильківської школи №6 візьме на себе обласна державна адміністрація.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: