#

На Васильківщині спіймали хлопця, який в сумці ховав більше, ніж п’ять кілограмів психостимуляторів (ФОТО)

30.01.2021 14:40
На Васильківщині спіймали хлопця, який в сумці ховав більше, ніж п’ять кілограмів психостимуляторів  (ФОТО)
Фото з місця події

Біля села Тростинка Васильківського району працівники поліції помітили хлопця, який вийшов із лісосмуги та в руках тримав спортивну сумку

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, сумку 27-річний хлопець поклав до автівки Nissan Almera та намагався поїхати, однак на заваді йому став наряд групи реагування патрульної поліції. 

Під час обшуку транспортного засобу правоохоронці виявили та вилучили спортивну сумку, в якій знаходились пакети з кристалоподібною речовиною рожевого кольору, схожою на наркотик. Вилучене направили на експертизу, яка встановила, що це синтетичний психостимулятор А-РVP, загальною вагою 5,4 кг. 

За цінами "чорного ринку" вартість  вилучених наркотиків становить майже 2 мільйони гривень.

27-річного мешканця столиці затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

Автомобіль, на якому пересувався фігурант, поміщено на майданчик тимчасового утримання. Наразі поліція встановлює можливих спільників затриманого.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, що Обухівський відділ національної поліції розшукує Олександра Дяченка за вчинення крадіжок та незаконне проникнення до осель.

 


Читати "Моя Київщина" у Telegram