#

На Васильківщині поліція затримала п’яного водія "Audi"

13.08.2018 09:20
На Васильківщині поліція затримала п’яного водія "Audi"

На Васильківщині 37-річний водій керував автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. В результаті затримання працівники поліції склали 3 адміністративні протоколи проти даного громадянина

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу національної поліції в Київській області.  

Щойно до чергової частини Васильківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що водій   автомобіля «Audi» знаходиться у стані алкогольного сп’яніння, на зупинку автівки  були орієнтовані наряди сектору реагування патрульної поліції та екіпажі поліції охорони.

Водія затримали працівники поліції охорони та небайдужі мешканці Василькова. 37-річний водій зніс дорожні знаки та пробив колеса, на щастя, з людей ніхто не постраждав.

Як виявилось, 37-річний водій не мав при собі реєстраційних документів на транспортний засіб, а від проходження огляду на виявлення вмісту алкоголю в крові за допомогою приладу "Драгер" відмовився.

Поліцейські склали адміністративні матеріали за статтями 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та статтею 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Автівку вилучено та поміщено на штраф майданчик. Відповідні матеріали направлені на розгляд суду для притягнення водія до адміністративної відповідальності.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: