#

На Вишгородщині браконьєр прострелив ногу 19-річному хлопцю (ФОТО)

01.12.2021 18:20
На Вишгородщині браконьєр прострелив ногу 19-річному хлопцю (ФОТО)
Фото з місця події

У неділю, 28 листопада, житель села Обуховичі, що на Вишгородщині, приїхавши до сусіднього села на полювання, випадково прострелив ногу 19-річному хлопцю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

У той час, коли чоловік полював на здобич із мисливською рушницею, його побачили місцеві молодики та вирішили завадити полюванню. 17-річний хлопець, намагався забрати рушницю, проте мисливець випадково здійснив постріл та влучив у ногу 19-річного юнака.

Згодом поліцейські встановили, що хлопці все ж таки забрали рушницю у браконьєра, після чого завдали йому тілесних ушкоджень.

Наразі 44-річний мисливець знаходиться у лікарні. Правоохоронці вилучили та направили на експертизу рушницю та патрони до неї.

За фактами завданих тілесних ушкоджень поліція відкрила два кримінальних провадження за ч 1 ст 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та провадження, а також за ч 1 ст 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що за вчинення умисного вбивства, що сталося в одному з сіл Вишгородського району, мешканець Київщини проведе за ґратами 14 років.



Читати "Моя Київщина" у Facebook