#

На Вишгородщині словесна перепалка між знайомими переросла в поножовщину (ВІДЕО)

20.04.2021 14:46
На Вишгородщині словесна перепалка між знайомими переросла в поножовщину (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Нижня Дубечня Вишгородського району 52-річний луганець зарізав свого знайомого

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

До поліції зателефонував місцевий житель який повідомив,  що знайшов у будинку скривавлене тіло свого тестя. На місце події прибули наряд реагування патульної поліції та слідчо-оперативна група Вишгородського районного управління поліції.

Правоохоронці встановили, що потерпілий зі знайомим вживали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, під час якого гість схопив ніж та завдав господареві близько 10 ударів в область шиї та грудної клітини.

Правоохоронці провели низку розшукових заходів та за лічені години встановили особу та місцезнаходження зловмисника. Ним виявився 52-річний житель Луганської області, який орендував у загиблого кімнату.

Поліція затримала підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у місті Києві.

Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув‘язнення від семи до п‘ятнадцяти років.

Слідство триває.

Нагадаємо, що вишгородське районне комунальне підприємство "Комунальник" встановило на полігоні твердих побутових, знаходиться біля Нових Петрівець, камери відеоспостереження.


Читати "Моя Київщина" у Telegram