#

На Вишгородщині вітчим розбещував малолітню падчерку: негідника затримали

23.12.2022 17:00
На Вишгородщині вітчим розбещував малолітню падчерку: негідника затримали
Фото з місця події

Учора, 22 грудня, у селі Луговики Поліської громади поліцеські затримали зловмисника, який вчиняв сексуальне насильство над 13-річною падчеркою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Нацполіції.

До поліції звернулася мати, коли побачила, що її чоловік розбещує 13-річну доньку. На місце події одразу прибули поліцейські Іванкова.

Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів:

Напередодні 35-річний чоловік відвів доньку дружини до сараю та почав вчиняти дії сексуального характеру. Як виявилося, це був вже третій випадок.

За фактом насильницьких дій сексуального характеру, не пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи, вчинених щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди, слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру лиходію [ч.4 ст.153 ККУ]. Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що поліцейський офіцер Іванківської громади спільно з працівником ДСНС допоміг бабусі усунути наслідки негоди.

Читати "Моя Київщина" у Telegram