#

На Вишгородщині відкрили завод "Chanta Mount" (ФОТО)

26.11.2018 10:09
На Вишгородщині відкрили завод "Chanta Mount" (ФОТО)
Завод "Chanta Mount"

Днями у селі Нові Петрівці Вишгородського району з урочистостями відкрили завод з виробництва заморожених хлібобулочних виробів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Погляд".

Важливо зазначити, що перший камінь у фундамент нового підприємства був закладений 11 липня 2017 року. На початковому етапі сума інвестицій в проект склала 15 млн. євро., а після введення в експлуатацію всіх необхідних потужностей складе більше 25 млн. євро. "Chanta Mount" стала шостим підприємством холдингової компанії "Хлібні інвестиції".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Тепер у Вишгородському районі знаходиться перше і одне з найкращих автоматизованих індустріальних виробництв такої спеціалізації в Україні з мінімальною участю людини в процесі. Інноваційне оснащення заводу дозволить виробляти більше 90 т високоякісної продукції на добу, що робить "Chanta Mount" одним із найбільших заводів у галузі заморожених хлібобулочних виробів у Європі. На підприємстві запроваджені новітні технологічні рішення, що дозволяють виробляти екологічний і високоякісний продукт та реалізувати його не лише в Україні, але і за її межами.

Запуск заводу на повну потужність дозволить забезпечити роботою близько 250 мешканців Вишгородщини та сприятиме розвитку і зміцнення економіки Вишгородського району.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: