#

На Володарщині чоловік у масці влаштував стрілянину в будинку

21.12.2020 16:20
На Володарщині чоловік у масці влаштував стрілянину в будинку
Фото з мережі Інтернет

У селі Логвин Володарського району до будинку зайшов невідомий та здійснив декілька пострілів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області, після виклику на місце події негайно прибули наряди реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Володарського відділення поліції.

Встановлено, що зловмисник у камуфльованій формі та масці зайшов до будинку через незачинені двері, там він здійснив декілька пострілів  у власників помешкання. Також у цей момент в ліжку знаходилася дитина, яка тільки дивом не постраждала від дій зловмисника. Після скоєного стрілок зник в невідомому напрямку. 

Лікарі госпіталізували поранених власників оселі до медичного закладу. На жаль, наразі жінка перебуває у тяжкому стані.

Для затримання озброєного нападника керівник поліції області ввів на території Київщини спеціальну поліцейську операцію. Також по тривозі були підняті особовий склад Володарського відділення поліції та правоохоронці підрозділів поліції суміжних районів.

Завдяки злагодженим та скоординованим діям працівники поліції затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Стрілком виявився 43-річний місцевий житель. За місцем його проживання поліцейські провели невідкладний обшук та вилучили низку речових доказів, зокрема й камуфльований одяг. Також в нього було вилучено зареєстровану зброю, яку направлено для проведення відповідних експертиз. Наразі поліція з’ясовує мотиви скоєного.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення) п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує від  десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, що у селі Косівка Володарського району 35-річний чоловік вбив власну матір.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: