#

На встановлення камер відеоспостереження у Броварах планують "докинути" 233 тис грн (ФОТО)

25.11.2020 12:20
На встановлення камер відеоспостереження у Броварах планують "докинути" 233 тис грн (ФОТО)
Фото з місця події

Програма "Безпечне місто Бровари на 2020-2023 роки" незабаром має отримати додатково 233 тисяч гривень – кошти підуть на встановлення і ремонт камер відеоспостереження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Трибуна Бровари".

Ці гроші планують "перекинути" з програми відшкодування частини кредитів, що надаються ОСББ та ЖБК на впровадження енергозберігання.

Під час засідання постійної депутатської комісії з комунальних питань представниця управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту Людмила Павлик зазначила, що програма підтримання ОСББ не постраждає.

Зі слів чиновниці, суму в 233 тис. грн в межах програми цьогоріч не використали. Їх зекономили. Тому гроші вирішили перекинути на програму "Безпечне місто Бровари на 2020-2023 роки". 

Таке рішення підтримали 5 із 6 присутніх членів комісії з комунальних питань. Один Андрій Саук утримався. Тож питання винесуть на позачергову сесію Броварської міської ради 26 листопада із позитивною рекомендацією колегіального органу.

Зазначимо, програма "Безпечне місто Бровари на 2020-2023 роки" передбачає влаштування системи відеоспостереження в Броварах з метою посилення безпеки, запобіганню злочинності та дотримання правил благоустрою в Броварах.

Під час затвердження програми "Безпечне місто Бровари на 2020-2023 роки" на кожен із років передбачали витрати в 1,5 млн грн. А на програму підтримання ОСББ – по 250 тис. грн. Які суми витрачені і будуть витрачені цьогоріч на обидві програми, чиновники наразі не уточнюють.

Нагадаємо, що 26 листопада відбудеться висадження Алеї пам’яті загиблим жінкам у російсько-українській війні у парку "Перемога".

Читати "Моя Київщина" у Telegram