#

Ірпінські комунальники демонтували обезголовлену вандалами скульптуру

17.01.2022 11:40
Ірпінські комунальники демонтували обезголовлену вандалами скульптуру
Фото з місця події

Комунальники демонтували обезголовлену невідомими вандалами скульптуру жінки-українки під стелою на в’їзді в Ірпінь з боку мікрорайону Романівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Нагадаємо, що зловмисники спиляли голову статуї, яка має мідне покриття. Працівники поліції та ірпінської "Муніципальної варти" обстежили прилеглі території та пункти прийому металобрухту, проте голову, поки що, не знайшли. Згодом працівники КП "Управління житлово-комунального господарства "Ірпінь"" демонтували пошкоджену скульптуру.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч 1 ст 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України. Санкція статті передбачає штраф від 1 до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від 120 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

У випадку володіння будь-якою інформацією щодо цього розслідування поліція просить громадян звертатися за номером (04597) 613 35 або на спецлінію "102".

Читати "Моя Київщина" у Facebook