#

На залишених територіях Київщини окупант мінує цивільні будинки

31.03.2022 12:50
На залишених територіях Київщини окупант мінує цивільні будинки
Фото з мережі Інтернет

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що на Київщині росіяни мінують території та житлові будівлі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine" у Facebook.

Генштаб Збройних сил України повідомив в оперативному зведенні щодо російського вторгнення станом на 06.00 31.03.2022, що на залишених ворогом територіях Київської області фіксуються непоодинокі випадки мінування території та будівель місцевих жителів. 

Також, керівництво РФ планує формування окупаційних органів влади на тимчасово зайнятих територіях. За наявною інформацією, на території РФ здійснюється відбір співробітників силових структур, прокуратур та судів, які в подальшому будуть направлені на територію України.

Морально-психологічний стан військ противника та рівень мотивації особового складу підрозділів окупаційних військ до участі у бойових діях залишається низьким та має тенденцію до погіршення. 

Нагадаємо, що заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив про те, що ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики розпочали програму грошової допомоги постраждалим від війни родинам із дітьми.

Читати "Моя Київщина" у Telegram