#

На Згурівщині діти отримали спортивне обладнання для гри в софтбол (ФОТО, ВІДЕО)

25.10.2018 17:40
На Згурівщині діти отримали спортивне обладнання для гри в софтбол (ФОТО, ВІДЕО)
У селі на Згурівщині діти отримали спортивне спорядження

У селі Усівка Згурівського району діти отримали спортивне спорядження для гри в софтбол від депутатів БПП за ініціативи Віталія Яреми     

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "Ярема.org".

У повідомленні зазначено, що до заступника голови Київської територіальної організації "БПП "Солідарність" Віталія Яреми постійно надходить багато звернень від жителів Київщини з різноманітними пропозиціями та проханнями вирішити ті чи інші проблеми.

"Зокрема, до мене звернувся тренер-педагог, учасник бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції – Олександр Рибінський з села Усівка Згурівського району Київської області. Там, у місцевій школі він тренує одну з команд Згурівської дитячо-юнацької спортивної школи по софтболу. Олександр попросив допомогти шкільній команді з софтболу з придбанням форми та спортивного інвентаря", - йдеться у повідомленні.

Разом з колегами по партії Віталію Яремі вдалося зібрати потрібну суму, аби придбати хлопцям нову форму, м’ячики, рукавички-пастки, битки та каски, а вже 23 жовтня діти отримали необхідне спорядження.  

"Разом, ми трошки пограли у софтбол, який і для мене є новим та невідомим видом спорту. Було приємно дізнатися, що у районах Київщини розвивається підлітковий спорт – цікавий і новітній", - зазначено у повідомленні.

Віталій Ярема побажав софтболістам села Усівка великих перемог у аматорських, а у перспективі й професійних змаганнях.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: