#

На Житомирщині впіймали вбивцю жителя Переяслава

22.11.2018 09:46
На Житомирщині впіймали вбивцю  жителя Переяслава
Фото з мережі Інтернет

17 листопада поліцейські Житомирської області затримали 28-річного жителя району, що підозрюється у вбивстві 41-річного мешканця Переяслава-Хмельницького

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісник Переяславщини".

Трагедія сталася у грудні 2017 року. У січні 2018 року до поліції Київщини звернулась жителька Переяслава із заявою про зникнення її 41-річного сина.

Тіло загиблого знайшли на околиці Гути-Ксаверівської на території нежилого обійстя у колодязі лише на початку травня 2018 року. Воно було з наскрізним вогнепальним пораненням черевної порожнини. За висновком експертів, саме це у сукупності з великою крововтратою стало причиною смерті.
Зібрані відомості та речові докази дозволили слідчим оголосити заочно про підозру у вчиненні вбивства 28-річному жителю Гути-Ксаверівської. Проте відразу ж після учиненого, чоловік із села втік і був оголошений у державний розшук.
А днями було отримано інформацію про його появу у селі, і відразу посилена слідчо-оперативна група та група реагування виїхали туди. З’ясувалось, що він облаштував собі таємний сховок під будинком, де раніше постійно проживав. Неочікувана поява поліцейських не дозволила молодикові застосувати зброю, що постійно заряджена була з ним.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Нині встановлено, що вбивству переяславця передувало розпиття спиртних напоїв у компанії кількох людей, згодом виникла суперечка, у ході якої підозрюваний і застосував рушницю. Тепер за умисне вбивство підозрюваному загрожує від 7 до 15 років  ув’язнення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: