#

На Житомирщині вбили атовця із Гостомеля (ФОТО)

22.05.2020 17:42
На Житомирщині вбили атовця із Гостомеля (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 22 травня, на Житомирщині поблизу приватних ставків села Новоселиця місцевий житель через конфлікт застрелив сімох військових, у тому числі двох мешканців Гостомеля

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Погляд". 

Відомо, що всі вбиті чоловіки були добровольцями та воювали на Донбасі. Чоловіки приїхали на озеро, щоб відпочити. Наймолодшому із них було всього 30 років, а найстаршому – 50.

В живих залишився лише один учасник компанії, який і повідомив поліції про масове вбивство. 43-річний працівник Київського Національного авіаційного університету Вадим розповів, що в компанії із восьми осіб, з якою він перебував поблизу водойми в Новоселиці, виникла суперечка з орендарем озера. Потім чоловік відкрив вогонь з мисливської гладкоствольної рушниці ІЖ-58. На жаль, семеро чоловіків загинуло.

За попередньою версією, людей розстріляв 58-річний власник місцевої водойми Анатолій, якого в жовтні 2015 року притягали до адміністративної відповідальності за порушення правил зберігання мисливської зброї.

Під час конфлікту загинули бійці батальйону імені Кульчицького Владислав Мамаченко та Андрій Москалець (на прізвисько "Мальок" і "Бородатий"), приписаний до гостомельської військової частини №3018 НГУ Віталій Вульчин, двоє воїнів із позивними "Фін" та "Скандер" (він же "Український татарин"), а також київський волонтер Роман Ханенко ("Гець") та працівник Київського Національного авіаційного університету Олександр Білоус.

 Затриманий мій чоловік. Все це відбулося на березі ставка. Там, де випивається горілка, — завжди конфлікт. Мій чоловік — людина запальна. Він уже визнав свою провину. Що стало причиною конфлікту? Чоловік встиг мені сказати, що конфлікт розгорівся через слова його приятелів про те, що вони воювали, а він своїх дітей не пустив до армії, — розповіла дружина затриманого стрілка.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет України розслідує факт незаконного розширення філій, у тому числі й на Київщині, групою компаній "Авангард", які належать Олегу Бахматюку.





Читати "Моя Київщина" у Facebook