#

Набридло жити: у Переяславі місцеві жителі вкорочують собі віку

11.10.2018 12:17
Набридло жити: у Переяславі місцеві жителі вкорочують собі віку

Протягом минулого тижня до переяславців медики виїжджали 80 разів, а до жителів сіл району – 30 

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини".   

У п’ятницю, 5 жовтня, близько 16.00 на службу "103" надійшов виклик про допомогу 75-річній жительці Гречаників, яка хотіла вкоротити собі віку і наковталася медпрепаратів. Від госпіталізації вона відмовилася, тож допомога їй була надана амбулаторно.

Наступного дня близько 23.00 бригада медиків виїхала на виклик до захмелілого 41-річного переяславця, якого побив його знайомий. І хоча він зазнав забоїв грудної клітки та голови, від госпіталізації відмовився.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У неділю, 7 жовтня, близько 16.00 до реанімаційного відділення госпіталізували 26-річного наркозалежного переяславця, який впав у кому після прийняття наркотичних речовин.

Також нагадаємо, що у Переславі 13 вересня на службу “103” надійшов виклик про допомогу 39-річній, яка, будучи напідпитку у себе вдома, вирішила вкоротити собі віку і кухонним ножем порізала собі вени на передпліччі.

У вівторок, 9 жовтня, за медичною допомогою звернувся 33-річний переяславець, якого у нього вдома побив його товариш і він зазнав забійної рани та перелому кісток носа.

Наступного дня о 13.00 меддопомоги потребувала 56-річна жителька Єрківець, яка під час прибирання своєї оселі миючим гелем зазнала отруєння парами соляної кислоти.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: