#

Найбільший виробник лохини в Україні висадив плантацію рослин у селі під Києвом

26.04.2019 15:47
Найбільший виробник лохини в Україні висадив плантацію рослин у селі під Києвом
Фото з мережі Інтернет

У селі Бузівка Києво-Святошинського будуть вирощувати лохину, яку експортуватимуть Європи та ОАЕ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської ОДА.

За сприяння та консультативної допомоги Офісу захисту прав інвесторів та підприємців Київської області, розпочато реалізацію проекту з вирощування та переробки органічної лохини високорослої. Загальна площа саду становить 56 га та налічує близько 160 тис рослин.

Продукція розповсюджується під торгівельною маркою "BIG BLUE organic blueberry farm". Проект здійснюється СВК "ЯГІДКИ" в межах Бузівської сільської ради Києво-Святошинського району.

Нагадаємо, що у селі Вільховець Богуславського району фермерське господарство "Українець-Агро" займається козівництвом та будує сироварню на 700 літрів

Довідково:

СВК "ЯГІДКИ" є найбільшим сертифікованим виробником лохини в Україні, що підтверджене сертифікатом Organic Standard, паралельно проходить сертифікацію по системі Global GAP з метою вільного доступу до ринків ЄС.

Зацікавленість українською ягодою виникла у споживачів країн Європи та ОАЕ, які визнали продукцію СВК «ЯГІДКИ» найкращою по хімічному складу та смаковим критеріям з 6-ти українських господарств, які надали зразки продукції.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: