#

Нардеп Гудзенко "потусувався" у Тетієві на дні міста (ФОТО)

13.05.2019 10:54
Нардеп Гудзенко "потусувався" у Тетієві на дні міста (ФОТО)
Нардеп Гудзенко приїхав на День міста

Стало відомо, що нардеп від Блоку Петра Порошенка Віталій Гудзенко відвідав Тетієв з нагоди святкування 505-річниці заснування міста  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Громадська приймальня народного депутата України Віталія Івановича Гудзенка" у Faсebook.

"Я думав в Тетієві, як і на весіллі, третій день легенький, буде юшка. Але ні, з’ясувалося, що в Тетієві третій день найнасиченіший - ще більше розваг і святковий концерт!, - розповідає Гудзенко. - Разом з міським головою Русланом Майструком взяли участь у відкритті інклюзивно-ресурсного центру, а всією громадою участь у 14-ти святкових заходах. Виставки, вокальні і танцювальні конкурси, спортивні змагання продемонстрували неабиякі таланти і любов до рідного міста".

Також читайте: Попіаритися за чужі: чому Гудзенко втрачає округ на півдні Київщини

Також нардеп розповів, що на виставці талановитого художника Олексія Троянського придбав дуже красиву картину і подарував її місту. А ще подарував виступи заслужених артистів України Олени Єфімчук, Лєнари Османової, театру пародій “Парадокс” та гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Ще він зазначив, що за його сприяння була проведена лотерея для всіх бажаючих з чудовими призами.

"Бажаю Тетієву стабільності і процвітання, світлого та мирного неба, а його жителям - міцного здоров'я, успіхів та благополуччя!",- пише політик.  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: