#

Нардеп із Київщини подав проект постанови з датою інавгурації Зеленського

03.05.2019 16:57
Нардеп із Київщини подав проект постанови з датою інавгурації Зеленського
Сергій Міщенко

Народний депутат Сергій Міщенко зареєстрував проект постанови про проведення урочистого засідання Верховної Ради України з нагоди складання присяги новообраним Президентом України Володимиром Зеленським

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ТСН", у документі вказана дата 19 травня, а постанова №102709 наразі знаходиться на розгляді керівництва ВР.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Ввечері того ж дня з'явилися перші результати екзит-полів, відповідно до Володимир Зеленський отримав майже 75% голосів.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку та наголосив, що не йде з політики. Через деякий час він зателефонував Зеленському, привітав його з перемогою та запропонував свою допомогу. Після оприлюднення даних екзит-полів, Зеленський дав першу прес-конференцію, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську.

23 квітня ЦВК оприлюднила результати обробки 100% електронних бюлетенів. Відповідно до них, Володимир Зеленський отримав більшість голосів майже у всіх регіонах України і набрав 73.22% голосів.

30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила результати другого туру президентських виборів та визнала Зеленського обраним президентом України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: