#

Нардеп Скуратовський заперечує свою причетність до побиття голови сільської ради

29.10.2018 11:07
Нардеп Скуратовський заперечує свою причетність до побиття голови сільської ради

Сергій Скуратовський Депутат від Радикальної партії на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прокоментував ситуацію, яка склалася з головою сільської ради на Київщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інформатор".

"23 жовтня 2018 я перебував у відрядженні в Житомирі. Під час наради в партійній організації, до депутата Макарівської районної ради Юрія Забели зателефонував головний мисливствознавець Матвієнко Олександр і повідомив, що біля пойми річки Здвіж відбувається розкрадання торфу і піску", – розповідає депутат.

Після такого повідомлення депутат зразу виїхав на місце пригоди.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Приїхавши на місце події, зустріли Олександра Матвієнко і він поінформував нас про те, що після того як він вигнав машини, які незаконно видобували торф і пісок, голова Плахтянської сільської ради Олександр Сорочан, будучи на місці події і контролюючи незаконне розкрадання торфу і піска, погрожував та намагався побити головного мисливствознавця, який приїхав щоб перешкодити зловмисникам. Я одразу повідомив місцеве керівництво поліції про злочин. Жодних протиправних дій по відношенню до голови Плахтянської сільської ради мною здійснено не було", – наголошує Скуратовський.

Також політик зазначає, що звернеться до всіх можливих органів, аби оцінити дії голови сільської ради та припинити розкрадання торфу та піску на території Макарівського району Київської області.

Раніше ми повідомляли, що у селі Плахтянка Макарівського району нардеп від "Радикильної партії Ляшка" Сергій Скуратовський влаштував п’яне дербі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: