#

Наркотики, фальшиві документи: прикордонники Київщини затримали порушників

30.09.2022 10:20
Наркотики, фальшиві документи: прикордонники Київщини затримали порушників
Фото з мережі Інтернет

Іноземця, що перевищив термін перебування в Україні та українця з наркотичною речовиною виявили прикордонники Київщини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

На Київщині прикордонники виявили іноземця, що перевищив термін перебування в Україні та українця з наркотичною речовиною.

Для перевірки прикордонники зупинили автомобіль, яким керував громадянин Азербайджану 1970 року народження. На документи чоловіка спрацювала одна із баз даних. Як з'ясувалося іноземець перевищив термін перебування в Україні в 11 років.

У громадянина Йорданії 1997 року народження та українця 1990 року народження прикордонники зафіксували відсутність водійських посвідчень. Громадяни керували транспортними засобами марки Mitsubishi та Lada. А в громадянина Нігерії 1990 року народження, який прямував на автомобілі марки Hyundai прикордонники виявили неіснуюче водійське посвідчення. Згодом чоловік розповів, що придбав фейковий документ за 350 доларів США через мережу інтернет. 

Наркотичні речовини допомогли виявити службові собаки натреновані на пошук наркотичних засобів. У громадянина України 1978 року народження прикордонники виявили пігулки, що належать до групи опіоїдних анальгетиків. В іншого українця 1983 року народження прикордонники виявили канабіс. Крім того, в чоловіка зафіксували стан алкогольного сп'яніння. Громадянин керував автомобілем марки Honda.

Нагадаємо, що патрульні села Чайки затримали водія, який керував машиною із підробленими документами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram