#

"Наш край" Київщини представив команду на місцеві вибори (ВІДЕО)

24.09.2020 09:10
"Наш край" Київщини представив команду на місцеві вибори (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 22 вересня,  в Обухівському районі відбулось представлення кандидатів на загальних зборах Київської обласної організації партії "Наш край"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Передвиборча програма узгоджена, кандидати визначені, тож із сьогоднішнього дня партія розпочинає передвиборчий марафон. Когорта однодумців, які об’єдналися в одній політичній силі – це досвідчені управлінці, потужні фермери, керівники підприємств, науковці, освітяни, медики, представники культури, громадські діячі, благодійники.

У фокусі уваги політсили розбудова інфраструктури, залучення інвестицій, промисловий розвиток, підтримка агропромислового комплексу, створення робочих місць,екологічні, соціальні, культурні проекти, прозоре та підзвітне місцеве самоврядування та боротьба з корупцією. Зокрема запровадження спеціальних програм, які компенсують недоліки  адміністративної та медичної реформи. Питання освіти також потребують особливої уваги

Лідери партії наголошують, що "Наш край" не є партією одного вождя, натомість є співголови політ сили і такий формат забезпечить певну самодостатність депутатам

Мені імпонує, те що в партії "Наш край" немає такої централізації, а дійсно є співголови партії. Депутати, які будуть працювати в міських радах від "Наш край" дійсно будуть самодостатніми, в меншій мірі будуть залежати від того, що скаже центр і дійсно будуть працювати на громаду, -  сказав міський голова Борисполя Анатолій Федорчук,

"Наш Край" Київщини має концептуальний  план дій, метою якого є самодостатні та успішні громади, покращення стандартів та якості життя кожного жителя.

Я представляю громаду Таращанщини, яка має безліч як побутових так і соціальних проблем, абсолютно ідентичних як і більшість громад. Коли я прочитав статтю, що Таращанщина входить в один із найдеприсивніших регіонів України я раз і назавжди прийняв для себе рішення, що досить бути осторонь.  Власне тому я тут із політичною партією "Наш Край" - говорить кандидат на посаду голови Таращанської міської громади Михайло Кривоший.

Варто зазначити, що за підсумками місцевих виборів 2015 року партія "Наш край" посіла третє місце в Україні за кількістю обраних депутатів місцевих рад.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" поспілкувалася із ексочільником Київської ОДА Анатолієм Присяжнюком, який розповів про свою діяльність після звільнення, досягнення на посаді голови, своє сталення до люстрації та конфлікти з іншими посадовцями.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: