#

"Наш край" закликав підтримати дії української влади з консолідації усіх політичних сил країни

23.02.2022 17:29
"Наш край" закликав підтримати дії української влади з консолідації усіх політичних сил країни
Олександр Мазурчак

Партія "Наш край" оголосила про підтримку дій влади, які спрямовані на об’єднання та консолідацію зусиль усіх політичних партій задля спільної роботи над розвитком країни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Співголова партії Олександр Мазурчак наголосив, що партія має представництво близько 2 тисяч депутатів на всіх рівнях рад в Україні, та, зокрема, у Верховній Раді. Політик підкреслив:

"Наш край" неодноразово закликав до об’єднання політичні сили задля спільної роботи заради розвитку нашої країни. Усі обранці партії підтримують заклик Президента України до об’єднання та консолідації зусиль усіх політичних партій. Як партія, серед головних пріоритетів якої завжди були і будуть суверенітет та цілісність України, мир та сталий економічний розвиток задля процвітання українських громадян, ми підтримуємо рішення та дії нашого Головнокомандуючого, спрямовані на відновлення миру на нашій землі.

Також він закликав українців не піддаватися на інформаційні провокації довкола запровадження надзвичайного стану – це вимушений захід, який направлений на посилення безпеки громадян. Олександр Мазурчак закликав не панікувати та висловив впевненість у необхідності врегулювання конфлікту виключно дипломатичним шляхом:

Ми впевнені у необхідності виключно мирного врегулювання конфлікту. А для цього вкрай важливо ухвалювати усі рішення зважено, з холодною головою та не піддаватися на провокації, зокрема й до розбрату в середині країни. Ми – Україна і ми єдині.

Нагадаємо, що співголова партії "Наш край", народний депутат України Сергій Шахов закликає владу надати жителям "сірої зони" на Донбасі гуманітарну допомогу, оскільки багато з них постраждали в результаті ескалації конфлікту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram