#

У Ставищенській ОТГ у чоловіків знайшли небезпечні речовини

11.02.2021 16:00
У Ставищенській ОТГ у чоловіків знайшли небезпечні речовини
Фото з місця події

У селі Красилівка, яке входить до складу Ставищенської ОТГ, у двох місцевих жителів правоохоронці вилучили коноплю

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Білоцерківське районне управління поліції" у Faсebook.

Зазначається, що за інформацією, яку отримали оперативники, 41-річний та 32-річний жителі одного села, вживають та зберігають за місцем проживання наркотичні засоби. Згодом суддя Ставищенського районного суду винесла ухвалу на дозвіл проведення обшуків за місцем проживання останніх.

Під час обшуків поліцейські вилучили в господарських будівлях та гаражних приміщеннях сухі рослини коноплі та металеві предмети, за допомогою яких останні вживали наркотичні засоби. Вилучене направили на проведення відповідних експертиз.

Дізнавачі Білоцерківського районного управління поліції за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів, розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України.

З початку року дізнавачі Білоцерківщини задокументували 90 фактів незаконного зберігання наркотичних засобів, з яких у 67 випадках особи правопорушників встановлені та 35 матеріалів поліцейські скерували до суду.

Нагадаємо, що 9 лютого у селі Фурси Білоцерківського району рятувальники витягли із снігового замету карету швидкої допомоги.

Читати "Моя Київщина" у Facebook