#

Неприступна фортеця – навколо Києва побудовано декілька оборонних ліній

23.10.2023 17:35
Неприступна фортеця – навколо Києва побудовано декілька оборонних ліній
Сергій Попко

Голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко розповів, що навколо Києва створено декілька рубежів оборони протяжністю близько тисячі кілометрів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на інтерв’ю Сергія Попка ТСН.

Голова КМВА розказав, як столиця готується, що ймовірного повторного наступу ворога:

Перший рубіж Києва знаходиться досить далеко від столиці. Побудовані надійні системи вогневого ураження противника; інженерних загороджень всіх типів; протиповітряної та протитанкової оборони; всебічного забезпечення тощо.

Крім того, триває безперервне удосконалення системи управління угрупованням та організація ефективної взаємодії з органами виконавчої влади в Києві.

Також виконуються певні заходи щодо забезпечення громадського порядку та захисту цивільного населення. За словами чиновника, всі ці дії сплановані та проводяться систематично.

Сергій Попко додав:

Я думаю, через певний час, ми зможемо запросити журналістів відвідати один з новозбудованих ротних опорних пунктів. Поки не буду розкривати усі секрети. Але можу запевнити – буде цікаво, є на що подивитися аби потім переконливо донести киянам інформацію про надійність та ефективність оборонних споруд навколо столиці.

Нагадаємо, що 72 народних депутати (18%) не підтримали урядовий законопроєкт про заборону УПЦ МП в Україні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook