#

Нещасний випадок на Баришівському шкірзаводі: чи будуть покарані винні?

15.11.2023 10:50
Нещасний випадок на Баришівському шкірзаводі: чи будуть покарані винні?
Фото з мережі інтернет

Надходять повідомлення про те, що колишній директор Баришівського шкірзаводу та діючий начальник з благоустрою Баришівки та депутат БСР нібито намагається вплинути на органи поліції для нереєстрації кримінального провадження за фактом травмування людини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис користувача Facebook Олександра Володимировича Зелінського.

Громадяни непокояться з приводу нещасного випадку, що нібито стався на Баришівському шкірзаводі з працівником підприємства. Для отримання офіційних роз'яснень щодо цього випадку зверталися до Національної поліції України.

Щоб прояснити ситуацію, робили запити також в лікарню та на спецлінію 103: чи було зафіксовано виклик швидкої допомоги і чи доставлялася до лікарні людина, що постраждала на Баришівському шкірзаводі.

У приймальному відділенні Баришівської багатопрофільної лікарні повідомили, що 10 листопада о 10.30 до лікарні доставили працівницю заводу - жінку 1991 року народження, з виробничою травмою - переломом п'яти пальців руки. Жінка нібито не була працевлаштована офіційно. Остання надія у досягненні справедливості - на керівництво поліції.

Нагадаємо, що іноземні інвестори розглядають можливість налагодження виробництва сандвіч-панелей та будівництво нового заводу у Білій Церкві.

На зображенні може бути: текст

Читати "Моя Київщина" у Facebook