#

У Переяславі відбувся благодійний велопробіг(ФОТО)

06.09.2018 06:15
У Переяславі відбувся благодійний велопробіг(ФОТО)

1 вересня у Переяславі відбувся благодійний велопробіг, учасники якого долучилися до збору коштів на прибання приладів для зважування недоношених немовлят

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на офіційний сайт Переяслав-Хмельницької міської ради

Маршрут велопробігу здійснювався від міської ради до Тунелю бажань, що в селі Лецьки. У ньому взяли участь близько 70-ти охочих. Акцію підтримали також міський голова Тарас Костін та його заступник Валентина Губенко, лікар комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради "Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня" Людмила Щербина, голова профспілки працівників освіти Анелія Ковальська тощо.

Варто додати, що у дитяче відділення районної лікарні Переяслава необхідно придбати прилад для зважування немовлят вагою до 2 кг, оскільки він є важливим для лікування таких новонароджених. Завдяки цьому приладу можна точно вираховувати їхню вагу, корегувати харчування та визначити необхідну дозу ліків, адже кожен зайвий міліграм може призвести до летальних наслідків. Районній лікарні Переяслава потрібно мінімум 2 таких апарати - у дитяче та приймальне відділення.

За словами однієї із організаторів велопробігу, зібраної суми вистачить, щоб придбати ваги вже наступного тижня. Їх планують одразу передати до лікарні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: