#

Невідомі особи приїхали в Підгірці мітингувати проти прийняття Генерального плану (ФОТО)

23.08.2018 13:48
Невідомі особи приїхали в Підгірці мітингувати проти прийняття Генерального плану (ФОТО)

Вчора, 22 серпня, у селі Підгірці Обухівського району невідомі особи влаштували акцію протесту щодо відставки голови села

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на ІА "Погляд".

Як повідомляє видання, до організації "Безпека нашого краю" звернулись жителі села Підгірці з інформацією що біля сільської ради зібралось близько 200 невідомих осіб та проводять мітинг від імені громади села.

Активісти організації виїхали на місце події та зафіксували вказаний факт. Біля сільради мітингувальники вимагали звільнення з посади голови села Сергія Кравченка та скасовування генерального плану.

Майже всі присутні – або пенсіонери, або студенти, в тому числі неповнолітні, поспілкувавшись з якими журналіст з’ясував, що їх централізовано привезли з Києва на умовах оплати "праці" – від 300 до 500 гривень. Хто є замовником даної акції ніхто не знає.

Під час мітингу організатори спробували спровокувати силовий конфлікт, але активісти та представники Національної поліції завадили цьому. Після цього мітингувальники передали голові села звернення.

Після цього так звана "громада села" вирушила на трасу Обухів-Київ та перекрила її. Цей факт також був зафіксований, адже перекривати дорогу державного значення протизаконно. Далі – учасники “акції” посідали в автобуси та вирушили в бік Києва, залишивши після себе купи сміття.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: