#

Невідомий сповістив про замінування Чорнобильської АЕС

28.07.2021 16:00
Невідомий сповістив про замінування Чорнобильської АЕС
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 28 липня, невідомі "замінували" Чорнобильську атомну електростанцію (АЕС), наразі правоохоронці шукають на території підприємства вибухівку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу Чорнобильської АЕС.

Зазначимо, що на електронну пошту ДСП "Чорнобильська АЕС" від невідомої особи знову надійшло повідомлення про те, що на території промислового майданчика станції закладено вибуховий предмет. На АЕС оголошено режим аварійної готовності, виконані заходи щодо захисту персоналу станції та заходи щодо запобігання терористичній загрозі.

Після надходження повідомлення про мінування ЧАЕС створено оперативний штаб, до якого увійшли представники СБУ, Нацполіції, ДСНС.

На думку члена Громадської ради при Держагентстві України з питань управління Зоною відчуження Ярослава Ємельяненка, повідомлення про мінування АЕС відправили сталкери.

Він вважає, що мінування АЕС могло відбутися через останні зміни законодавства про криміналізацію статті за нелегальне проникнення в зону відчуження.

Нагадаємо, що Національний банк України привітав Чорнобильський радіаційно-екологічний біосферний заповідник з п'ятирічним ювілеєм та пустив незвичну монету.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: