#

Невтішна статистика: на Київщині за вихідні втонуло 5 осіб (ФОТО)

16.07.2018 09:28
Невтішна статистика: на Київщині за вихідні втонуло 5 осіб (ФОТО)

Тільки за вихідні п'ятеро громадян трагічно закінчили своє перебування на водоймах. З них троє вже знайдені, а пошуки ще 2-х продолжаются

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС.

Учора, 15 липня о 15:00 до оперативно-диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення від чергового Києво-Святошинського районного відділу НП про те, що між с. Малютянка та м. Боярка на ставку знайдено тіло потопельника. На місце виклику було направлено одне відділення 62-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Вишневе. Прибувши до місця виклику рятувальники за допомогою надувного човна дістали з водойми тіло невідомої особи чоловічої статі.

Аналогічні випадки по діставанню тіл трапились і в інших районах: у Бородянському районі; підчас купання в р. Десна потонули двоє громадян в с. Рожни, Броварського району. Тіло одного знайдено і підняте, іншого продовжують шукати.

Основна причина, з якої люди стають жертвами води, - купання в необладнаних місцях. Ну і, звичайно, розпивання спиртного. А ось діти найчастіше тонуть через недогляд батьків.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: