#

Незабаром в Ірпені пройдуть 200-кілометрові велоперегони

01.05.2021 10:09
Незабаром в Ірпені пройдуть 200-кілометрові велоперегони
Фото з мережі Інтернет

Із 15 по 16 травня проходитимуть 200-кілометрові велоперегони "GRVL200 – Ірпінь 2021", які стартують і фінішують на ірпінській набережній

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зазначимо, що на подолання дистанції учасники матимуть 24 години. Генеральним спонсором пробігу виступило товариство "Відважних".

Спортсмени змагатимуться у двох категоріях:

  • "gravel bike" (велосипеди типу циклокрос, гревел, турінг, МТБ дроп бар, монстеркрос із кермом "баран" або "dropbar");
  • "bicycle" (велосипеди будь-яких типів).

У кожній категорій буде шість призових місць – по три для жінок та чоловіків. До участі в перегонах допускатимуться особи не молодші 18 років зі справними велосипедами, застраховані від нещасних випадків. Обов’язковою  потрібно мати шолом, світловідбивач (жилет або стрічка) для їзди вночі та велосипедне світло.

Захід розпочнеться о 10:00 15 травня. На місці старту буде розташована кемпінг-зона, працюватиме виставка гревел-велосипедів і велоаксесуарів, фудкорт, спорт-бар тощо.

Маршрут передбачатиме пересування асфальтованими та ґрунтовими дорогами, частина шляху проляже через ліс. На половині маршруту передбачений чекпойнт (контрольна точка), де кожен спортсмен повинен отримати відмітку в паспорті учасника та матиме змогу перекусити та поповнити запас води.

Нагородження переможців відбудеться 16 травня опівдні.

Нагадаємо, що 30 квітня у місті Ірпінь пройшли вакцинацію від COVID-19 задіяні у проведенні ЗНО педагогічні працівники.

Читати "Моя Київщина" у Facebook