#

Ніколас Гаррокс, т.в.о. Посла Великої Британії, відвідав Ірпінський академічний ліцей (ФОТО)

22.12.2023 12:30
Ніколас Гаррокс, т.в.о. Посла Великої Британії, відвідав Ірпінський академічний ліцей (ФОТО)
Фото з місця події

Вчора, 21 грудня, відбувся візит т.в.о. Посла Великої Британії в Україні Ніколаса Гаррокса до Ірпінського академічного ліцею Національного університету біоресурсів і природокористування України 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту Ірпінська міська рада. 

Ніколас Гаррокс завітав до ліцею, аби привітати учнів та педагогічний колектив з прийдешніми різдвяними святами та передати відео вітання від міністра закордонних справ Великої Британії Девіда Кемерона, а також учнів школи Вітлі Парк, котрі записали для своїх друзів з Ірпінського академічного ліцею різдвяні привітання.

На початку зустрічі відбулася екскурсія ліцеєм, який був відновлений після бойових дій на території Ірпеня завдяки допомозі урядів Великої Британії, Канади, США, Фінляндії, Швеції та Швейцарії за підтримки Фонду "Партнерство за сильну Україну". 

Учні ліцею мали можливість поспілкуватися з Ніколасом Гарроксом, поставити актуальні запитання. В кінці візиту учні Ірпінського академічного ліцею записали у відповідь різдвяні відеопривітання для друзів зі школи Вітлі Парк та разом із заступницею Ірпінського міського голови Юлією Устич подарували дитячу збірку "Ірпінь - мій дім", в якій зібрані твори та малюнки дітей нашої громади про спогади окупації 2022 року, в тому числі і творчість ліцеїстів.    

Нагадаємо, що простір для жінок та дівчат "Вільна" в Ірпені запрошує на групові активності, лекції та практикуми, які відбудуться з 20 по 24 грудня.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: