#

Новини СБУ: на Київщині розкрили системну корупційну схему (ФОТО)

05.02.2021 08:40
Новини СБУ: на Київщині розкрили системну корупційну схему (ФОТО)
Фото з місця події

Співробітники СБУ викрили посадовця одного зі столичних райвідділів Держвиконслужби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції на вимаганні грошей з фігуранта провадження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу СБУ у Києві та Київській області.

Викривали незаконний механізм слідчі Нацполіції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Слідчі встановили, що за гроші чиновник "гарантував" закриття виконавчого провадження і зняття арештів з рахунків боржника.

Правоохоронці затримали посадовця відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України у службовому кабінеті під час отримання неправомірної вигоди.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводились спільно з Солом'янським Управлінням поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури № 9, – сказано у повідомленні.

Окрім цього служба безпеки України викрила схеми систематичного отримання хабарів у підрозділах Державної виконавчої служби Миколаєва.

Нагадаємо, що служба безпеки України заблокувала в міжнародному аеропорту "Бориспіль" спробу незаконного ввезення на митну територію нашої держави великої партії сигарет.

 


Читати "Моя Київщина" у Facebook