#

Обухів: у держави мало не вкрали 1,5 млн грн

06.06.2019 09:20
Обухів: у держави мало не вкрали 1,5 млн грн
Фото з мережі інтернет

Києво-Святошинська місцева Прокуратура попередила вибуття із державного бюджету 1,5 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на прес-служба прокуратури Київської області

Обухівський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури під час вивчення проведених процедур публічних закупівель на території Обухівського району Київської області за рахунок бюджетних коштів встановлені порушення процедури закупівлі робіт з капітального ремонту системи вентиляції операційного блоку хірургічного відділення Обухівської ЦРЛ. Вартість робіт, що очікується, склала понад 1, 5 млн грн.

Участь у тендері взяли два учасника, переможцем з яких визнали товариство, в якого строк дії ліцензії виданої на здійснення господарської діяльності припинився ще 2018 року. Крім того, з’ясували, що товариство не має права здійснювати роботи з капітального ремонту.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Враховуючи це, щоб уникнути порушень інтересів держави у сфері публічних закупівель, Києво-Святошинська місцева прокуратура скерувала листа до Комунального некомерційного підприємства Обухівської районної ради «Обухівська центральна районна лікарня» про вжиття заходів з усунення порушень інтересів держави рішенням тендерного комітету. Там погодились з доводами прокурора та повідомили, що рішенням тендерного комітету скасоване, а торги відмінені.

Таким чином, завдяки вжитим прокуратурою заходів попереджено вибуття із державного бюджету 1,5 млн грн.

Нагадаємо також, що Завдяки ProZorro прокуратура Київщини заощадила державі 115 млн грн

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: