#

Обухівець Ярослав Шульга став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств

26.11.2023 15:30
Обухівець Ярослав Шульга став бронзовим призером чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств
Фото з місця події

З 20 по 25 листопада у Тирані (Албанія) проходив чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА, у якому брали участь обухівські спортсмени

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу Обухів first!

У складі збірної перебували двоє представників Обухова - Ярослав Шульга та Дмитро Брозницький. За результатами жеребкування обухівці зустрілися з представниками Болгарії, Ірландії, Казахстану та Швеції. Ярослав Шульга здобув бронзову нагороду, втретє виконавши норматив Майстра спорту України.

Тренер обухівських спортсменів Олексій Скіданов зазначив: 

Представляти збірну України в такі складні часи - велика честь. Не описати словами, наскільки ми вдячні силам оборони України за можливість змагатися та показувати всьому світу, що Україна - найсильніша в світі.

За підсумками молодіжного чемпіонату світу збірна України найсильніша у світі у цьому виді спорту. Спортсмени здобули перше загальнокомандне місце, обійшовши такі сильні команди як Казахстан, Таджикистан та країни Європи.

Нагадаємо, що 15 супермаркетів "Сільпо" у різних українських містах: Обухові, Києві, Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Вінниці, Самборі та Лозовій змінили свої вітрини на твори молодих художників у межах мистецького проєкту "Диви".

Читати "Моя Київщина" у Facebook