#

Очільник КОДА вшанував пам'ять захисників України

29.08.2021 14:00
Очільник КОДА вшанував пам'ять захисників України
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 29 серпня, очільник КОДА Василь Володін вшановував пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

29 серпня, цю дату приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

У цей жалобний день усі схиляють голови, вшановуючи пам’ять про героїв України.

Голова КОДА зазначив:

Війна на Сході – одна з найбільш драматичних сторінок історії нашої держави.  Із 2014 року наші воїни боронять свободу та цілісність нашої держави  ризикуючи власним життям. Ми вдячні за мирне небо над головою військовим, які стоять у важкій боротьбі за незалежність України.

Василь Володін переконаний, що не тільки сьогодні, а і кожен день люди повинні пам’ятати подвиги українських героїв, які віддали своє життя заради майбутніх поколінь.

Він додав:

Висловлюю співчуття родинам загиблих героїв. Бажаю військовим, які зараз борються за цілісність держави на сході України, міцного здоров’я, непохитної волі та перемоги над ворогом. Герої живуть вічно! Слава Україні! Героям Слава!

Нагадаємо, що з нагоди 30-ї річниці Незалежності України шість родин ветеранів війни з Київщини отримали ключі від квартир.

Читати "Моя Київщина" у Telegram