#

Очільник поліції Київщини прокоментував відкриття спорткомплексу в Броварах (ВІДЕО)

28.08.2020 12:55
Очільник поліції Київщини прокоментував відкриття спорткомплексу в Броварах (ВІДЕО)
Фото з місця події

Днями в місті Бровари відбулося урочисте відкриття спортивного комплексу для тренувань бійців полку поліції особливого призначення, на якому був присутній начальник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто зауважити, що спортивна зала забезпечена усім необхідним інвентарем та за комплектуванням не поступається мережевим тренувальним закладам. До того ж, проєкт з ремонту реалізували дуже швидко – за два місяці, а основним спонсором стало Головне управління Нацполіції Київщини та профспілка поліції.

Броварський полк поліції особливого призначення – це дуже сильний захист Київщини. Ми їх залучаємо до усіх заходів при реалізації кримінальних проваджень, при затриманні озброєних злочинців. Тому нам дійсно була важлива підтримка цього підрозділу, важливо було зробити крок вперед для їхнього розвитку. Нам вдалося з допомогою профспілки побудувати сучасний спортивний зал. Я наголосив на тому, що такі спортзали повинні бути в кожному підрозділі,  – так прокоментував подію Андрій Нєбитов.

До того ж, бійці підрозділу показали голові поліції арсенал зброї. Примітно, що майже вся зброя українського виробництва. Андрій Нєбитов переконаний, що бійці саме цього спецпідрозділу здатні виконати будь-яке завдання.


Читати "Моя Київщина" у Telegram