#

Одіозний нардеп Москаленко "віджав" землі Вишгородської ДЮСШ (ВІДЕО)

04.09.2020 15:36
Одіозний нардеп Москаленко "віджав" землі Вишгородської ДЮСШ (ВІДЕО)
Ярослав Москаленко

Учора, 3 вересня, депутати Вишгородської районної ради проголосували за ліквідацію останнього дебаркадера, який належить Вишгородській ДЮСШ водних видів спорту ВРКП "НСБ", чим передали розпорядження землями школи ТОВ "ФІНБОУ ДНІПРО", яке належить скандальному народному депутату Ярославу Москаленку

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Станіслава Шахрозана у Facebook.

Зауважимо, що останні кілька років представники ТОВ "ФІНБОУ ДНІПРО" запевняли депутатів міської та районних рад, директора школи, тренерів, батьків спортсменів та їхніх дітей, що невдовзі буде підписаний договір, відповідно до якого в районі побудують школу водних видів спорту, в якій діти себе будуть почувати не тільки безпечно, але і комфортно.

За словами автора допису, єдиною вимогою школи до фірми, яка претендує на цю землю, були гарантії того, що школа залишиться повноправним власником землі або будівлі.

Вірні слуги в особі підконтрольних йому депутатів райради, голови райради, мера міста Вишгород, прискорили процес ліквідації школи. На передостанню сесію райради було винесено питання про ліквідацію останнього дебаркадера - нерухомого майна ДЮСШ, яке на папері доводило їх права на цю територію, - каже автор публікації.

Додамо, що депутати все ж проголосували за ліквідацію дебаркадера, незважаючи на присутність школи, дітей-спортсменів, які там займаються, півторагодинні розмови і доводи про необхідність відкладення даного проекту рішення.

Причиною став ніби-то фіктивний договір між сторонами. На своїй сторінці в мережі голова районної ради Геннадій Паламарчук опублікував допис про те, що школа ніби-то повернеться на свою територію. Однак, пізніше був опублікований повний текст цього договору, у якому не було пунктів, які б задовільняли вимоги ДЮСШ.  

Немає нічого, що влаштувало б школу, що само по собі нонсенс, адже вона повинна опікуватися саме цієї ж районної радою, але опіку отримала фірма колишнього народного депутата, - каже пан Станіслав.

Відтак, якомога швидше майно ДЮСШ буде утилізовано, а школі буде надано місце на сусідній базі під назвою "у Баланюка".

Нагадаємо, що гулянка під магазином у селищі Димер Вишгородського району закінчилася смертю 62-річного електрика.


Читати "Моя Київщина" у Facebook