#

Одіозний екснардеп Сергій Пашинський прокоментував обшуки НАБУ в себе вдома (ФОТО)

25.02.2020 16:50
Одіозний екснардеп Сергій Пашинський прокоментував обшуки НАБУ в себе вдома (ФОТО)
Сергій Пашинський

Відомо, що ексдепутат Верховної Ради 5-8 скликань Сергій Пашинський вважає, що обвинувачення в привласнені ним бюджетних коштів абсолютно безпідставні, а таким чином намагаються прикрити "найбільшу в історії Міноборони" корупційну оборудку 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Сергія Пашинського у Facebook.

"Сьогодні о 7 ранку до мене прийшли детективи НАБУ в супроводі спецназу для проведення обшуку по справі, де я звинувачуюсь в організації виробництва броньованих автомобілів "Варта" з метою заволодіння бюджетними коштами. Фактично, за час мого ув’язнення була проведена одна з найбільших в історії Міноборони корупційних оборудок, яку тепер намагаються прикрити черговими звинуваченнями на мою адресу", - наголошує екснардеп.

Наразі відомо, що рішення Комітету з безпеки та оборони, який він очолював, про закупівлю 40 автомобілів "Козак" за 8,4 млн грн визнали недійсним через необ'єктивність цінової політики. Однак, новий склад Комітету ВР із питань нацбезпеки та оборони погодив закупівлю  50 авто "Козак" за 9,4 млн грн та автомобілів "Варта" на суму 6,9 млн грн. Пашинський наголошує, що таким чином держава зазнає збитків у розмірі 125 млн грн.

"Мені щиро шкода тих детективів, які сьогодні займалися цією невдячною справою, і яким доведеться доводити що 6 млн. 900 тис грн це більше ніж 9 млн. 400 тис грн", - жартує Пашинський.

Нагадаємо, щонародного депутата Верховної Ради 8 скликання Сергія Пашинського, якого підозрюють у нанесенні громадянину тяжкого тілесного ушкодження на Васильківщині, випустили із СІЗО під цілодобовий домашній арешт.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: