#

Одіозний Ігор Кононенко став рекордсменом "по засіванню" на Київщині за бюджетні кошти

31.05.2019 07:01
Одіозний Ігор Кононенко став рекордсменом "по засіванню" на Київщині за бюджетні кошти
Фото з мережі Інтернет

Еталонним прикладом несправедливого розподілу субвенцій є 94 округ на Київщині (Васильківський та Обухівський райони)

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "ВИБОРИ ВИБОРИ".

Зараз 94 округ представлений мажоритарником "Нарфронту"  Віктором Романюком.

Гроші соцеконому – 105,9 млн грн, що набагато більше, ніж мають інші – хоч і пішли на його округ, однак використовує їх для піару взагалі списочник "Блоку Петра Порошенка"  Ігор Кононенко. І це ще не все: в 2017 році цей округ отримав 62,82 млн грн, а за розпорядженням Кабміну від січня 2019 року доотримав ще 28,92 млн грн.

Можемо підсумувати, що сума коштів для піару Кононенка дорівнює 197,64 млн грн – майже половині коштів президентської кампанії Петра Порошенка.

Звичайно, у коментарях нардеп наголошував, що його активність на Київщині пов'язана з тим, що він очолює філію БПП по Київській області, але область має трохи ширші кордони за Васильківський і Обухівський райони, де переважно проводить час нардеп.

Додатково: 27 травня журналіст Олександр Дубинський оголосив, що також піде мажоритарником по 94 округу, а 28 травня про це ж оголосив Ігор Мосійчук, який нещодавно повідомив, що покидає "Радикальну партію". 29 травня Ігор Кононенко оголосив, що полишає посади в партії, бо хоче поступитися місцем молодим. Ця виборча кампанія на окрузі покаже, що важливіше для виграшу – грошові вливання упродовж тривалого часу або медійність. Про боротьбу за цей округ можна почитати в матеріалі ЧЕСНО.

Читайте також: "Позачергові вибори на Київщині: "засівання" від Віталія Гудзенка на окрузі №92"

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: