#

Одіозний нардеп Москаленко отримав ще одного опонента: Замідра іде в парламент

10.06.2019 09:34
Одіозний нардеп Москаленко отримав ще одного опонента: Замідра іде в парламент
Сергій Замідра

Селищний голова Немішаєвого Сергій Замідра буде балотуватися в народні депутати по мажоритарному округу №96

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Сергія Замідри у Facebook.

Замідра повідомив, що приєднався до команди Святослава Вакарчука та йде на вибори за округом №96 (Бородянський, Вишгородський, Іванківський райони та міста Славутич, Буча).

"Я категорично проти мажоритарної виборчої системи до Верховної Ради. Але йду за нею, щоб до наступних виборів її вже не було", - говорить Замідра.

Він повідомив, що на виборах селищного голови у 2015 році обіцяв створити Немішаївську громаду. Йому це вдалося, хоч і назва її Микулицька громада, але вона буде незалежна від Бородянки та Бучі.

"Це можливо було б і раніше, якби не було супротиву системи. Але випробування роблять нас сильнішими. Нам вдалося сформувати потужну команду, яка незалежно від подальших результатів йтиме шляхом активного розвитку Микулицької громади. І я в цій команді. Незалежно від того, яка моя роль в конкретному проекті вчора, сьогодні чи завтра. В невеликих громадах є своя душа. І я розумію, що маю зробити максимум, щоб ці душі збереглися, а не поглинулись великими містами-монстрами", - йдеться у повідомленні.

Також Сергій Замідра повідомив, що був єдиним українцем, який виступав та ділився напрацюваннями громади та країни на Розширеному саміті смарт-сіті країн Вишеградської четвірки, де він представляв Немішаєве.

"Дуже приємно було відчувати ситуацію, коли до тебе підходять представники інших країн і пропонують реалізацію спільних проектів розвитку селища та пошук міст побратимів. Це вже зовсім не той випадок, коли ти бігаєш і сам шукаєш з ким селищу побрататись для прискорення розвитку. Немішаєве вийшло на високий щабель і його потрібно тримати", - говорить Замідра.

Замідра переконаний, що для розвитку країни до нового парламенту повинні прийти професіонали, які знають на собі реальні проблеми та мають достатній рівень комунікації для лобіювання їх вирішення.

Нагадаємо, що селищний голова Немішаєвого став відомим після участі у телевізійному проекті "Нові лідери", де він дійшов до фіналу.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: