#

Офіс президента пообіцяв покарати громадян, які втручалися у вибори в США

14.01.2021 09:20
Офіс президента пообіцяв покарати громадян, які втручалися у вибори в США
Олександр Дубінський

У пресслужбі Офісу президента заявили, що вже найближчим часом будуть оприлюднені конкретні кроки щодо притягнення до відповідальності українців, винних у втручанні в американські вибори.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Українську Правду".

Пресслужба ОП в Telegram оприлюднила пост, у якому заявила про майбутні санкції по відношенню до осіб, причетних до втручання у вибори в США.

Офіс Президента України Володимира Зеленського зробить усе, що в його силах, для того, щоб відповідальні за втручання у вибори в Сполучених Штатах Америки були притягнуті до відповідальності, незалежно від партійної приналежності. Конкретні кроки будуть оприлюднені найближчим часом, – сказано у повідомленні.

Перед цим США ввели санкції проти 7 громадян та 4 засобів масової інформації України через втручання у президентські вибори Сполучених Штатів. Під санкціями опинився також нардеп "Слуги народу" від 94 округу Київщини Олександр Дубінський.

Серед інших –  експомічник нардепа Андрія Деркача Дмитро Ковальчук, колишній прокурор ГПУ Костянтин Кулик, екснардеп-утікач Олександр Онищенко, а також оточення Деркача – Антон Симоненко, Андрій Теліженко, Петро Журавель.

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що кроки і висловлювання народного депутата від СН Олександра Дубінського часто не збігалися з позицією фракції. За словами Кравчук, на фракції ще не обговорювали внесення Дубінського до списку санкцій. Вона додала, що нардепам потрібен час, щоб вивчити це питання і обговорити його разом.

Нагадаємо, що політична сила "Пропозиція" вимагає від нардепа Дубінського вибачитися за те, що він поширив неправдиву інформацію про них.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: